De laatste mode en trends Herenkleding, Schoenen en Accessoires vind je bij HerenkledingEnzo.

Bij HerenkledingEnZo vind je aanbiedingen van Herenkleding, Schoenen en Accessoires van diverse Topmerken. Kijk nu bij HerenkledingEnzo voor actuele aanbiedingen Herenkleding van diverse bekende aanbieders.

Sportus Herenkleding Rugby Vintage Australië Polo Fel Geel  

Sportus Herenkleding Rugby Vintage Australië Polo Fel Geel

 

Sportkleding van vele merken voor heren koop je bij Sportus. Heerlijke Australië polo van het merk Rugby Vintage in de kleur geel voor de echte Australië rugby fan. De linker borst bevat een vintage badge van de rugbybond van Australië. Deze polo bestaat voor 100% uit katoen en heeft een moderne pasvorm.  De polo bestaat voor 100% uit katoen en bevat twee knopen. De zijkanten zijn uitgerust met zijsplitten voor de perfecte pasvorm. De kraag betreft een gebreide kraag. Perfect voor de echte Australië fan!     Bij Sportus vind je stoere en sportieve mannenmode. Sportus, de specialist op het gebied van Sport en Retro Fashion.

 
Merk
Rugby Vintage
     
    Vanaf €49.95

Sportus Herenkleding Rugby Vintage Australië Polo Fel Geel prijzen:
Meer Herenkleding
Herenkleding Enzo....
Prijs
Sportus
Sportus Herenkleding Rugby Vintage Australië Polo Fel Geel
€49.95
Sportus Herenkleding Rugby Vintage Australië Polo Fel Geel
Sportkleding van vele merken voor heren koop je bij Sportus. Heerlijke Canada polo van het merk Rugby Vintage in de kleur rood voor de echte Canada ugby fan. De linker borst bevat een vintage badge van de rugbybond van Canada. Deze polo bestaat voor 100% uit katoen en heeft een moderne pasvorm.  De polo kraag bevat twee knopen. De zijkanten zijn uitgerust met zijsplitten voor de perfecte pasvorm. De kraag betreft een gebreide kraag. Perfect voor de echte Canada fan.     Bij Sportus vind je stoere en sportieve mannenmode. Sportus, de specialist op het gebied van Sport en Retro Fashion.
€49.95