De laatste mode en trends Herenkleding, Schoenen en Accessoires vind je bij HerenkledingEnzo.

Bij HerenkledingEnZo vind je aanbiedingen van Herenkleding, Schoenen en Accessoires van diverse Topmerken. Kijk nu bij HerenkledingEnzo voor actuele aanbiedingen Herenkleding van diverse bekende aanbieders.

Wenz Radiografische herensolarchronograaf Meister Anker Zilverkleur  

Wenz Radiografische herensolarchronograaf Meister Anker Zilverkleur

 

Wenz,exclusieve mode voor heren. Compleet assortiment kleding, schoenen en sieraden. Wilt u graag weten hoe laat het is? Deze radiografische solarchronograaf van Meister Anker met analoge weergave en roestvrijstalen band is dan precies wat u zoekt. Hij heeft een datumweergave, weergave van dag van de week, wereldklok en automatische tijdinstelling en is waterdicht tot 50 meter, zodat u ermee kunt douchen. De kast is rond en van rvs gemaakt, de wijzerplaat wordt door mineraalglas beschermd. Bestel deze radiografische solarchronograaf van Meister Anker makkelijk online en u hebt hem snel in huis! Wenz staat voor uitstekende service, modieuze collecties, meer waar voor je geld zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

 
Merk
Meister Anker
Kleur
Zilverkleur
Levertijd in dagen
leverbaar in 3-5 werkdagen
EAN Code
4055715550599
Verzendkosten
5.95
     
    Vanaf €169.99

Wenz Radiografische herensolarchronograaf Meister Anker Zilverkleur prijzen:
Meer Herenkleding
Herenkleding Enzo....
Prijs
Wenz
Wenz Radiografische herensolarchronograaf Meister Anker Zilverkleur
€169.99
Wenz Radiografische herensolarchronograaf Meister Anker zilverkleur
Wenz,exclusieve mode voor heren. Compleet assortiment kleding, schoenen en sieraden. Bent u op zoek naar een horloge dat niet alleen de tijd aangeeft, maar tegelijkertijd een chic accessoire is? Met deze radiografische solarchronograaf van Meister Anker met analoge weergave en roestvrijstalen band maakt u een goede keuze. Hij is waterdicht tot 50 meter, zodat u ermee kunt douchen en daarbij is hij met een datumweergave, wereldklok, eeuwige kalender, weergave van dag van de week en automatische tijdinstelling uitgevoerd. De kast is rond en van rvs gemaakt, de wijzerplaat wordt door mineraalglas beschermd. Geef uzelf eens een cadeautje en bestel de radiografische solarchronograaf van Meister Anker in onze online shop. Wenz staat voor uitstekende service, modieuze collecties, meer waar voor je geld zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.
€179.99